Odihneste-te linistit intr-un pat perfect! Recomandari in alegerea unui pat pentru dormitor.

Dormitorul este locul unde iti permiti sa ai cele mai relaxante si placute momente dupa o zi complicata si incarcata. Descopera si tu ce inseamna sa ai un pat in dormitor elegant si confortabil in casa ta.

Alegere pat dormitor

Exista o varietate mare de paturi in diferite stiluri si culori, indiferent de ce preferinte si nevoi ai, poti alege de la modele clasice pina la cele moderne. Pentru ca tu meriti tot ce este mai bun si mai stilat, vreau sa mentionez ca facem paturi diverse marimi chiar daca ai un dormitor mic si spatiu limitat. Stiai ca din 24 de ore 8 ore le petrecem dormind si aproximativ 26 de ani in total dormim, iata de ce este foarte important sa cream o atmosfera si ambianta placuta in camera de dormit.

Alegerea unui pat este un proces important deoarece acesta poate influenta in mod semnificativ calitatea somnului si inclusiv starea ta de sanatate. Acesta poate fi construit din diverse materiale cum ar fi - lemn, metal, pal, spuma poliuretanica, la fel si stofele sunt de diferite categorii. Daca ai un animalut de companie gaseste stofele antigheare ce nu permit deteriorarea patului din casa ta.

Oaza ta de inspiratie este dormitorul tau, de aceea iti propun sa te ghidezi dupa recomandarile Ecohome.md atunci cand mergi sa faci comanda de un pat.

Recomandari generale si esentiale in alegerea a unui pat pentru tine si familia ta!

Cunosc cat este de important si dificil cand nu stii pe ce sa te bazezi atunci cand mergi sa faci comanda sau sa procuri paturi pentru dormitor. Merita sa investesti timp si efort pentru acel spatiu intim unde te vei retrage pentru odihna dupa o zi obositoare.

  1. Decide unde vei pozitiona patul in dormitor si ia in considerare marimea locului de dormit inclusiv spatiul total pe care il va ocupa acesta in camera. De regula acesta trebuie sa fie cu 10 cm mai mult decit locul de dormit pe la?ime si 15 cm pe lungime, dar in functie de model se poate si mai mult.
  2. Este important sa alegi un model de pat cu spatiu de depozitare pentru a economisi suficient loc in camera si a putea depozita lucruri mai putin importante sau ceea ce folosesti foarte rar.
  3. Alege o culoare care sa se combine perfect cu interiorul, culorile constituie un rol foarte important, de aceea alege cu grija si rafinament pentru ca apoi sa-ti faca placere alegerea facuta. Alege o nuanta calda care o sa aduca mai multa lumina naturala in interior.
  4. Verifica elementele de functionare si calitatea patului, inclusiv si materialele din care este confectionat. Nu uita ca stofa conteaza foarte mult, calitatea acesteia trebui sa fie una inalta deoarece va fi mai rezistenta in timp si usor de intretinut.
  5. Testeaza toate paturile care ti-au placut ca model, astfel te asiguri ca ai ales un pat functional si usor de folosit atat in timpul somnului cat si atunci cand petreci timp alaturi de copii.

Acum, ca ai luat la cunostinta cu toate aceste recomandari, sper ca ti-au fost de folos si le vei aplica in practica in cel mai apropiat timp cu usurinta. Vreau sa iti spun un secret, chiar daca alegi un pat ieftin asigurate ca iti place stilul si calitatea, deoarece dupa aceasta vei primi o adevarata placere si nu vei avea regrete.

Nu mai astepta, vino acum si alege un pat din colectia noastra de paturi pentru dormitor sau saltea de calitate! Viziteaza magazinul de paturi Ecohome.md astazi sau cumpara online pentru a gasi patul perefect si pentru a-ti transforma dormitorul intr-un refugiu confortabil si elegant.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

LUSTRA RABALUX VERONICA NEGRU-ALAMA

Pret: 499,99 LEI 331,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!